Dans

drops of awakening - dans icon

Ik hou ervan om vertrouwen te geven en te krijgen. Tantric Dance is een van die mooie vormen waarin je deze volledige vrijheid en veiligheid kan ervaren. De dans ontstaat telkens vanuit je diepste zelf, waarbij je jezelf laat leiden door het ritme van de muziek, door je eigen flow en de resonantie met anderen. Het heerlijke is dat loslaten hierin essentieel is. Tantric Dance toont geconditioneerde patronen bij jezelf en leert je vertrouwen op je innerlijke impulsen. Door de wisselende danspartners proef je bovendien van verschillende energie├źn en connecties.

Met heel mijn hart draag ik graag bij aan persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording van anderen.

Verloop

We zijn een drietal uur samen en verbinden ons eerst met onszelf via oa. dans.

Na de pauze gaan we dansen waarbij de vrouw eerst een blinddoek om krijgt en zich zal laten leiden door de man of soms door een vrouw. Na elke dans nemen we even de tijd om te landen en ons klaar te maken om een nieuwe energie te voelen en te leren ontdekken wat dit met ons doet. Na een viertal dansen wisselen we en krijgen de mannen een blinddoek om.

Het laatste uur dansen we volgens onze eigen behoeften.

We sluiten af in een verbindende cirkel en genieten nog even na van alle indrukken.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor Tantric Dance met jou te delen en nodig je dan ook uit om dit samen te ervaren in liefde en verbondenheid.

Boekingen

Klik hier voor meer info over het volgende event en om je in te schrijven.