Koppels

drops of awakening - koppels icon

Als Neo-tantra beoefenaar en mindfulnesstrainer wil ik graag vanuit persoonlijke ervaringen mijn expertise delen en koppels begeleiden op weg naar meer intimiteit en connectie met zichzelf en nadien met de partner.
Het is een bijzondere diepgaande weg, waarbij je beiden “YES” kan zeggen tegen wat er zich toont tijdens de sessie en het leven.

Tantra massage

Ik werk met jullie beiden tegelijk in een drie uur durende sessie. Ik organiseer ook meerdaagse workshops in groep (meer info bij ‘massage’). We leren ons opnieuw verbinden met elkaar, ons opnieuw kwetsbaar opstellen en dit in verbindende communicatie. Dit is essentieel voor een warme liefdevolle relatie. Ik leer jullie graag de basis van een tantra massage, in een veilige omgeving. We bespreken samen de frequentie van de begeleiding en bekijken wat er nodig is en op welk moment.
Graag geef ik jullie tools mee om thuis verder aan de slag te gaan.

Getuigenissen

We gunden onszelf een sessie met Inge om de connectie met tantra levendig te houden en gelijkgestemde zielen te (her)ontmoeten. Én om als koppel de connectie met elkaar in een nieuwe flow te brengen. Inge voelt als geen ander aan wat je nodig hebt, ze ontwapent je, en reikt je tools aan om verbinding te maken vanuit authenticiteit. Ze is een liefdevolle space holder en safe keeper. Een kracht wild en zacht. Een fijne gids om aan je zijde te weten op zoek naar resonantie met jezelf,
elkaar, de wereld. Deeply reconnected, highly recommended!

S. & B.

Prijzen & boekingen
Duur: 3 uur
Prijs: € 300
Boek hier je sessie

Empowermentmassage weekend

Ben je als koppel op zoek naar diepe rust, ontspanning, warmte en intimiteit? Kan je onvoldoende uitspreken wat je precies nodig hebt, heb je nood aan een tantrische massage die jullie seksuele energie een boost geeft?

Tijdens ons “empowerment massageweekend voor koppels of gelegenheidspartners” creëer ik voor jullie de ideale ruimte om dichterbij elkaar te komen. Het traject bestaat uit 2 delen maar je kan ook enkel deel 1 volgen.

Verloop

We stemmen ons op elkaar af, bespreken eventuele grenzen en je voorkeur voor zachte of eerder diepere aanrakingen. Ik creëer een veilige setting en zorg voor ‘holding space’. Op die manier geef ik jou de mogelijkheid voor een groter bewustzijn van je lichaam, de mogelijkheid om je geest en hart te laten ontplooien.

Tijdens de massage ontwaakt en stroomt je levensenergie en ervaar je vrijheid, passie, transformatie en healing. Het kan gebeuren dat er emoties loskomen gedurende de sessies, dit zijn mooie kansen om deze emoties te herkennen en te transformeren.

Voor meer informatie over een meerdaagse workshop kan je vrijblijvend een e-mail sturen naar inge@drops-of-awakening.be of het contactformulier invullen.

Getuigenissen

A: “Dankbaar Inge voor het delen van jouw kennis. De massage is een plezier om te geven en te ontvangen. Diepe verbondenheid wordt gecreëerd. Nog meer passie stroomt. Het was een fijne groep waarin je de nodige veiligheid, geborgenheid en vertrouwen gaf. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Ik heb kunnen ervaren hoe het is om een massage te kunnen ontvangen vanuit afstemming, verbondenheid en rekening houdend met jezelf en de ander.”

K:”Dankbaar voor de openheid waarmee de workshop werd gegeven. Ik merk dat voelen nog niet helemaal geïntegreerd is bij mij en nog wat meer tijd nodig heeft.”

Prijzen & boekingen
25-28 november 2021, €425
Klik hier voor info & tickets

Reconnecting dag

De reconnecting workshop is er voor iedereen die interesse heeft in tantra. Zowel voor mensen met al enige ervaring op dat vlak, als voor nieuwe nieuwsgierigen.

In een sfeer van veiligheid en vertrouwen kom je in deze workshop in connectie met jezelf en met elkaar via hartsverbinding.

Door het ervaren van een sterke oerverbinding kom je dichter bij jouw pure essentie en jouw waarheid. Het maakt je sterker en echter in je relatie tot jezelf en bijgevolg ook in je relatie tot anderen.

Voor meer informatie over een meerdaagse workshop kan je vrijblijvend een e-mail sturen naar inge@drops-of-awakening.be of het contactformulier invullen.

Getuigenissen

“Dit was de meest intens bijzondere lichamelijke ervaring die ik ooit al heb meegemaakt in mijn leven en ik ben echt benieuwd naar meer. Mijn lichaam volgde spontaan. Het voelde allemaal nodig en juist aan. Het diep ademhalen in het begin vond ik moeilijk.
Ik had een dankbaar, opgelucht, vrij en blij gevoel, ook al liepen er tranen over mijn wangen. De nieuwe, intieme ervaring was een beetje raar en toch had ik het gevoel dat ik het goed gedaan had. Het was een bevestiging met veel betekenis en het doet me verlangen naar meer evenwicht om die flow meer aanwezig te maken in mijn leven.

Ik voel me moe maar voldaan als een soort van lichtheid en bevrijding.”

Sara, 31 jaar, had nog nooit een tantra massage ontvangen

Prijzen & boekingen
Er staan op dit moment geen Reconnecting dagen gepland.