Massage/bodywork

drops of awakening - massage icon

Drops of Awakening is een praktijk waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Samen met de cliënt werk ik via verschillende lichaamsgerichte technieken (Tantra massage, Dearmouring en empowerment massage voor koppels of gelegenheidspartners).

Als mindfulness trainer werk ik vanuit een holistische benadering. Terug leren connectie maken met jezelf is mijn kerntaak op emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Aanbod

Tantra massage

Tantra massage wordt vaak gekoppeld aan seksuele massage en of aan speciale standjes….maar dit is het dus niet! 

Bij tantramassage werken we met seksuele energie/ levensenergie.

Reeds bij de conceptie is een enorme kracht aanwezig, en die kracht zorgt ervoor dat er een wezentje/ mens zomaar voluit kan groeien….

In tantra massage gaan we werken met transfiguratie en consecratie: we komen los als masseur van alle concepten. En laten het los en vertrouwen op het hogere.

We nodigen het lichaam uit om zich te laten zien in zijn pure vorm.

Als therapeut houden we space voor wat er zich toont.

We werken tijdens een tantra massage met warme olie en aanrakingen, deze kunnen op verschillende manieren zijn, zacht, hard, repetitief, veel druk, weinig druk, soms gewoon vasthouden van een lichaamsdeel.

Tantra is de zachte kracht toelaten in jezelf, rust vinden in chaos en chaos toelaten.

PRIJZEN & BOEKINGEN

Tantra Massage
Duur: 2u of 3u
Prijs: €80 per uur
Boek hier je sessie voor 2 uur
Boek hier je sessie voor 3 uur

Tantramassage voor koppels
Duur: 3u
Prijs: €300
Boek hier je sessie

Dearmouring lichaamswerk

Wat is dearmouring?

Dearmouring is een diepe reiniging van je volledige systeem,  een beetje zoals de jaarlijkse grote schoonmaak van je huis, maar hier gaat het over je lichaam op verschillende niveau’s fysiek, mentaal, emotioneel en spititueel de kans geven aan je lichaam om gedurende door het leven opgebouwde trauma’s op een veilige manier los te laten.. daar waar het vb moeilijk is om hierover te praten.

Waar willen we uiteindelijk komen? Naar een diepe vorm van relaxatie, waar we open staan voor gevoelens, innerlijke wijsheid en groei.

Hoe komt het dat we gedurende ons leven een pantser bouwen rondom onszelf?

Eerst en vooral is het goed om te weten dat iedereen alles verwerkt op zijn of haar eigen manier en dat ons lichaam super slim is en een pantser bouwt ter bescherming. Soms houden we teveel en te lang zaken vast waardoor er onnodig spanning zich opstapelt in het lichaam.

Een pantser zal zich opbouwen in het lichaam door trauma(’s) uit:

  • Kindertijd
  • Alledaagse stress
  • Moeilijk kunnen omgaan met emoties 
  • Moeilijk kunnen omgaan met angsten
  • Moeilijk kunnen omgaan met pijnlijke ervaringen in het leven.

Onopgeloste pijn worden dan opgeslagen in ons pijnlichaam. Dit is dan een pool en wanneer deze niet wordt aangepakt en losgelaten dan zal deze zich manifesteren in een pijnlijk vermoeid lichaam, gebrek aan vitaliteit, energieverlies, burn-out,….

Dus dearmouring is een manier om in contact te komen met het ‘pijnlichaam’ en manier om te helpen bij het uitdrukken en integreren van oude wonden, waardoor ze zacht, soepel en gezond blijven. Moeten we deze oude pijn dan opnieuw beleven, “neen helemaal niet”, je lichaam heeft een innerlijk wijsheid waarbij het steeds zal zoeken naar balans en na releasing van deze trauma’s en op de verschillende vlakken zal er ruimte worden gecreëerd. De resultaten kunnen levensveranderend en permanent zijn.

Mijn manier van werken als dearmouring therapeut?

Veiligheid en vertrouwen zijn de basis van mijn werk.

Elke sessie begint met een externe dearmouring door ademwerk en drukpunten om de energieflow in je lichaam te activeren. De druk die we gebruiken is zeer persoonlijk en afgesteld op de pijngrens van de client (we gaan nooit over het punt heen van contractie, want anders creëren we een nieuw trauma in het lichaam. Ja, het is bijna chirurgisch werk in haarfijne afstemming met elkaar.

Dearmouring is lichaamswerk waarbij we gebruik maken van drukpunten, schudden van het lichaam, het maken van keelgeluiden afwisselend met stilte en meditatiemomenten (ter integratie), gespreksmomenten enz.We volgen de flow van de client en gaan aan de slag met wat er zich in het moment aandient. Dearmouring kan gedaan worden op het volledige lichaam. De client hoeft zich niet volledig uit te kleden, we kunnen perfect werken met client als hij/zij lichte losse kledij aanheeft.

Een dearmouring sessie kan best intens zijn en het is goed om na deze sessie deze dag, tijd te nemen voor jezelf, veel water te drinken en geen grote inspanningen meer te leveren.

Voor ik een sessie opstart met mensen suggereer ik eerst een online gesprek van een half uur, om elkaar te leren kennen, belangrijke vragen te beantwoorden en duidelijkheid, veiligheid en om de client gerust te stellen; Deze sessie van een half uurtje is gratis. Ook na de sessie is het belangrijk voor mij om de dag nadien even te polsen 

hoe het verder is verlopen. Het is voor mij belangrijk dat er voor en nazorg is bij een sessie.

Ademwerk is een rode draad die loopt door een sessie van dearmouring, soms raad ik het dan ook aan om de wekelijks  onze online sessie te volgen in groep of individueel, waardoor ademwerk reeds geïntegreerd is je systeem en dit zal de diepgang van een dearmouring sessie ten goede komen. 

Voor meer info over over ademwerk kan je op mijn website  terecht.

Prijzen & boekingen
Duur: 2u of 3u
Prijs: €80 per uur
Boek hier je sessie voor 2 uur
Boek hier je sessie voor 3 uur

Empowerment massageweekend voor koppels of gelegenheidspartners

Ben je als koppel op zoek naar diepe rust, ontspanning, warmte en intimiteit? Kan je onvoldoende uitspreken wat je precies nodig hebt, heb je nood aan een tantrische massage die jullie seksuele energie een boost geeft?

Tijdens ons “empowerment massageweekend voor koppels of gelegenheidspartners” creëer ik voor jullie de ideale ruimte om dichterbij elkaar te komen. Het traject bestaat uit 2 delen maar je kan ook enkel deel 1 volgen.

Verloop

We stemmen ons op elkaar af, bespreken eventuele grenzen en je voorkeur voor zachte of eerder diepere aanrakingen. Ik creëer een veilige setting en zorg voor ‘holding space’. Op die manier geef ik jou de mogelijkheid voor een groter bewustzijn van je lichaam, de mogelijkheid om je geest en hart te laten ontplooien.

Tijdens de massage ontwaakt en stroomt je levensenergie en ervaar je vrijheid, passie, transformatie en healing. Het kan gebeuren dat er emoties loskomen gedurende de sessies, dit zijn mooie kansen om deze emoties te herkennen en te transformeren.

Voor meer informatie over een meerdaagse workshop kan je vrijblijvend een e-mail sturen naar inge@drops-of-awakening.be of het contactformulier invullen.

Prijzen & boekingen
Deel 1: 1-10 oktober 2021, €325
Deel 2: 25-28 november 2021, €425
Klik hier voor info & tickets

Reconnecting dag

De reconnecting workshop is er voor iedereen die interesse heeft in tantra. Zowel voor mensen met al enige ervaring op dat vlak, als voor nieuwe nieuwsgierigen.

In een sfeer van veiligheid en vertrouwen kom je in deze workshop in connectie met jezelf en met elkaar via hartsverbinding.

Door het ervaren van een sterke oerverbinding kom je dichter bij jouw pure essentie en jouw waarheid. Het maakt je sterker en echter in je relatie tot jezelf en bijgevolg ook in je relatie tot anderen.

Voor meer informatie over een meerdaagse workshop kan je vrijblijvend een e-mail sturen naar inge@drops-of-awakening.be of het contactformulier invullen.

Getuigenissen

Dit was de meest intens bijzondere lichamelijke ervaring die ik ooit al heb meegemaakt in mijn leven en ik ben echt benieuwd naar meer. Mijn lichaam volgde spontaan. Het voelde allemaal nodig en juist aan. Het diep ademhalen in het begin vond ik moeilijk.

Ik had een dankbaar, opgelucht, vrij en blij gevoel, ook al liepen er tranen over mijn wangen. De nieuwe, intieme ervaring was een beetje raar en toch had ik het gevoel dat ik het goed gedaan had. Het was een bevestiging met veel betekenis en het doet me verlangen naar meer evenwicht om die flow meer aanwezig te maken in mijn leven.
Ik voel me moe maar voldaan als een soort van lichtheid en bevrijding.

Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Sara, 31 jaar, had nog nooit een tantra massage ontvangen

Prijzen & boekingen
Er staan op dit moment geen Reconnecting dagen gepland.