TANTRIC DANCING & BREATHING IN THE WOODS

Eindelijk, na al die maanden van enkel wandelen mogen we nu ook samenkomen in bossen en  natuurgebieden om er te dansen en te zingen! Ik kan dan ook niet wachten om het eerste evenement van “Tantric Dancing & Breathing in the Woods” aan je voor te stellen.
 
Donderdag 10 juni: een prachtig eikenbos, de ideale soundtrack erbij en een aantal prachtige mensen die openstaan voor verbinding. Dat is het recept voor deze avond. We gaan bewust dansen, ademen, voelen en connectie maken met onszelf en de anderen, zodat jij expressie kan geven aan datgene wat er leeft in jou, wat er danst binnenin jou. 


Verloop van de avond

Een drietal uurtjes zal ik je meditatief begeleiden naar je diepste zelf. Eerst in de vorm van Neurotransformatief ademwerk om zo ten volle je lichaam en levensenergie te voelen. Vervolgens neem je die energie mee in beweging en dans.

Na de pauze ga je meer ruimte innemen en connectie maken met anderen. Met of zonder contact leer je de aanwezigheid van de ander voelen en dat terwijl je ook in connectie blijft met jezelf.

We eindigen de avond in schoonheid rond een vuurcirkel waarbij er ruimte is om te delen over je ervaring.

Praktische info 

  • Inschrijving en betaling vooraf is verplicht. Er is slechts plaats voor 50 deelnemers. Als je bent ingeschreven en je kan toch niet komen, bezorg dan je inschrijvingsgegevens aan iemand anders zodat we niet met betaalde lege plaatsen overblijven. Inschrijven kan hier.
     
  • Parkeren: vanuit ecologisch standpunt en om de buurt niet te veel te belasten, wil ik je vragen om maximaal te carpoolen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we een extra weide afhuren om de wagens te parkeren.
     
  • Wat bij zeer slecht weer? In dat geval neem ik de avond voordien de beslissing en krijgen je een mailtje van mij. Je centjes worden integraal teruggestort, maar laat ons hopen dat dit niet nodig zal zijn. 
     
  • Wat breng je mee? Breng lekker warme en losse kledij, een blinddoek of slaapmasker, je eigen yoga mat, een warm dekentje en een flesje water mee.

Het wordt een krachtige avond vol plezier en je zal huiswaarts keren met volledig opgeladen batterijen!
Ik kijk er alvast naar uit om jullie hier te mogen ont-moeten!

Liefs
Inge