BREATHE everybody BREATHE

Het valt me op dat de dingen in onze omgeving een beetje vreemd verlopen de laatste tijd: uitzonderlijke weersomstandigheden, beperkingen die worden opgeheven, evenementen die eerst wel en dan weer niet kunnen doorgaan, mensen met uitgebreide verlanglijstjes, ieder met z’n angsten, z’n plezier… Ik kan er zelf wat overweldigd van worden, van wat Corona ons toont. Soms raakt het mij intens en voel ik mijn eigen machteloosheid en angst, alsof ik ben overgeleverd aan iets groter wat het allemaal van ons overneemt.
 
Ik heb geleerd dat het mij op zo’n momenten helpt om het even stil te maken en naar buiten te gaan, de natuur in. En dan beoefen ik neurotransformatief ademwerk. Het brengt me dichter bij mezelf, bij mijn lichaam. Het herstelt mijn zelf-genezend vermogen, brengt transformatie teweeg en zorgt voor meer zelfinzicht en persoonlijke groei.
 
Benieuwd naar deze ervaring?
Bekijk deze mooie in beeld gebrachte impressie.
OPLEIDING ADEMWERK
VOOR THERAPEUTEN EN BEGELEIDERS


Ademwerk heeft voor mij heel wat veranderd, in eerste instantie voor mijn persoonlijk leven en bij uitbreiding ook voor mijn werk als therapeut. Ondertussen implementeer ik ademwerk in elke begeleiding, vandaar dat ik anderen (therapeuten, psychologen, vroedvrouwen, masseurs…) de kans wil geven om dit op hun beurt te integreren in hun praktijk via dit online14-weken programma.
 
In dit filmpje hoor je Nele, één van de deelnemers die het voorbij jaar het volledige traject volgde.
Met liefs en tot snel!
Inge