Durf de stroom des levens volgens

Als een bepaalde situatie niet helemaal is zoals jij het wil, wat doe jij dan?
Praat je erover met anderen in de hoop daar je gelijk te halen?
Begin je te klagen over de situatie en de betrokkenen? Heerst er frustratie en agressie?
Of voel je weinig inspiratie, ben je futloos en ga je achterover liggen en wachten
tot iemand anders de verantwoordelijkheid neemt?

Zolang jij geen ‘ja’ zegt tegen het leven en geen uitdrukking geeft aan datgene wat belangrijk is voor jou,
zolang zal je het gevoel hebben een slachtoffer te zijn van omstandigheden.
Als jij niet aangeeft wat je werkelijk nodig hebt, verlies je kracht en levensenergie.
Tot het moment dat je het opgeeft…

Het duurde een tijd voor ik zag dat ik de laatste maanden zelf aan het ‘wachten’ was. En het moment van bewustwording was tevens het moment waarop ik ervoor koos om in mijn eigen kracht te gaan staan en zelf actie te ondernemen. Ik nam de beslissing om voor mijn levensonderhoud niet langer afhankelijk te zijn van instanties. Ik koos voor mijn vrijheid: zelf beslissen hoeveel, hoe lang, hoe vaak en wanneer ik werk! Die beslissing heeft me de nodige tijd en moed gekost, maar eens ik de knoop doorhakte, voelde ik meteen de kracht ervan.

Vanaf 1 januari spring ik naar het statuut van zelfstandige als hoofdberoep en is het mijn fulltime kerntaak om anderen te begeleiden bij hun proces om terug hun kracht te hervinden. De tools die ik hiervoor inzet zijn diepgaand en hebben een langdurig effect op je systeem: de-armouring, tantra massage, ademwerk, TRE, mindfulness, social engagement polyvagaal theorie, traumawerk, … Daarom bied ik naast losse sessies ook een langdurig traject op maat waarbij we samen op zoek gaan naar de begeleiding die het best bij jou past. 

Heb je weinig energie, last van hyperventilatie, weinig beweegruimte, geen of weinig connectie met jezelf en/of je partner of wil je meer intimiteit en seksuele energie ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis online gesprek van een half uur en creëer zo jouw eerste ‘drop of awakening’.

Dankjewel om deze nieuwsbrief ter harte te nemen en mij op die manier aan te moedigen om te blijven schrijven vanuit mijn hart, om blijvend alert en “awaken” te zijn voor wat ik wil brengen.
 

Alvast een fijne kersttijd gewenst met deze vraag als geschenk voor jou:

“Wat heb jij nodig om in 2022 in je kracht te staan?”
 


Met liefs en tot snel!
Inge