Het korset des levens losser maken

 “Drie weken na de dearmouring sessie (vooral van mijn hart) bij Inge
voel ik nog de diepe ontspanning, gronding en vertrouwen in mijn lichaam. In momenten die stress triggeren kan ik nu ook sneller verbinden
met dat gevoel, waardoor ik me weer vrijer voel om voluit JA te zeggen
zonder angst om de paniek. Inge straalt zachtheid uit en blijft continu voelen wat nodig is en afstemmen wat echt oké is – door mijn lichamelijke communicatie te observeren en vragen te stellen. Ik kom zeker terug, voor de dearmouring waar ik nog niet klaar voor bleek te zijn, en vol vertrouwen dat we dan weer opnieuw voelen en afstemmen hoe ver we gaan.” – Inge B.
VAN ANGST NAAR VERTROUWEN

Er zijn momenten waarop ik het als bodyworker soms zelf even niet meer weet. Dat is het ideale uitgangspunt om met een open mind en in vertrouwen de dingen opnieuw haarscherp te gaan voelen. Om in het moment te blijven, connectie te behouden met mezelf en openlijk te blijven communiceren met mijn cliënten.

Het is het niet weten dat de deur opent naar het oneindige, naar datgene waarvan we zelf het bestaan niet kennen. Datgene waar we ons niet gewaar van zijn, dat we er ons niet gewaar van zijn.

Daar ligt de kracht van kwetsbaarheid. Ik bewonder de moed  van cliënten die ervoor kiezen om datgene wat hen niet meer dient, los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe en het onbekende, voor hun groei.

Groei in durven vragen, durven ontvangen, in ruimte houden voor jezelf en je proces. Jezelf leren hoe je je lichaam kan ‘unlocken’ om zo in alle veiligheid het korset des levens wat losser te maken, misschien uit te trekken en plaats te maken voor jezelf!
 

VOEL JE DE GOESTING OM DIEP IN JE ESSENTIE TE DUIKEN 
door middel van aanraking, heldere communicatie en verbinding?

Volg Drops of Awakening via deze website, schrijf je in op de nieuwsbrief en de facebookpagina en blijf op de hoogte van het aanbod.

Met liefs en tot snel!
Inge